Miki en de honden van het tankstation

Miki is en oude bekende van ons. Vooral op het gebied van sterilisaties hebben we veel samengewerkt. Miki zorgt voor een roedel van ca. 19 honden bij een afgelegen benzinestation. Ze brengt ze elke dag eten, ze ent en ontvlooit ze, ze biedt ze de medische verzorging wanneer dat nodig is. Een paar honden hebben speciale medische zorg nodig. Vanzelfsprekend zijn alle honden gesteriliseerd.
Bent u benieuwd naar de honden van het tankstation? Onderaan de pagina stelt een aantal honden zich aan u voor...

Naast de zorg voor haar "eigen" honden staat Miki ervoor bekend om snel hulp te bieden in urgentiegevallen: aangereden honden, mishandelde honden, kittens die op de metrorails worden gegooid....

Gelukkig zijn er ook honden die een baasje hebben gevonden, zo ook Max en Noa die nu in Nederland verwend worden.

Bij het benzinestation woont ook een oudere man in een rolstoel die over de honden waakt. Vorig jaar heeft iemand zijn geïmproviseerd onderkomen in de brand gestoken, waarbij hij werkelijk alles wat hij bezat, kwijt is geraakt. Gelukkig kon het vuur op tijd gedoofd worden, voordat ook de hondenhokken in brand vlogen. Omdat de honden zich op publiek terrein bevinden, leeft Miki continu met de angst voor de hondenvangers.


De honden stellen zich aan u voor via een eigen pagina...